НАША МІСІЯ: ЗРОБИТИ ВАС УСПІШНИМИ, НЕПОВТОРНИМИ, УСМІХНЕНИМИ, УНІКАЛЬНИМИ

Методи підбору персоналу

В стоматології пошук персоналу - завдання не з легких. За словами керівників відділів управління персоналу, для того, щоб знайти персонал, який би відповідав відповідним потребам та вимогам клієнтів, необхідно виконати велику роботу.

Для пошуку та відбору необхідного персоналу використовуються різноманітні засоби з арсеналу психологічної науки: біографічні анкети, стандартизовані та нестандартні співбесіди, робота, моделювання роботи та ситуаційні вправи, тести на досягнення, особистість, інтелект та здібності, поліграфічні обстеження та багато іншого.

 

Не можна сказати, що використання психологічних методів абсолютно позбавлене будь -яких ускладнень. Хоча багаторічний досвід використання коштів у конкурентному середовищі впливає на такі деталі, як складання трудових договорів, забезпечення повного мотиваційного пакету..

 

Деякі психологічні прийоми запозичені з -за кордону, і їх адаптація в переважній більшості випадків була зведена до мінімуму. Як наслідок, практики, які все ще можуть бути використані у пошуку та підборі персоналу, не відповідають основним вимогам психрометрії.

Другою основною перешкодою для використання сучасної психологічної діагностики в стоматології на практиці професійного відбору є низький рівень психологічної підготовки керівників замовника та, на жаль, кандидатів, які бажають отримати робочий простір без особливих зусиль. Тому професійних психологів недостатньо, щоб керувати професійним психологічним підбором персоналу та вирішувати інші проблеми на підприємстві, пов'язані з оцінкою персоналу. Також потрібні добре налагоджені інструменти психологічної оцінки, які відповідають усім необхідним вимогам.